Jogi nyilatkozat

Weblapunk oldalainak megnyitásával Ön elfogadja az alábbi feltételeket. Amennyiben feltételeink nem elfogadhatók, kérjük, ne nyissa meg oldalainkat!

 A www.autogumi-miskolc.hu oldalain található adatok, információk, cikksorozatok, a honlapon látható formában a Salap Károlyné kizárólagos tulajdonát képezi. Ezen elemek Salap Károlyné írásos hozzájárulás nélküli felhasználása a szerzői jogok megsértése, ami jogkövetkezményekkel járhat.

 A web áruházunkban kínált termékek paramétereinek, adatainak, műszaki jellemzőinek, árainak stb. helyessége érdekében a legnagyobb odafigyeléssel jártunk el, de ezekért felelősséget nem vállalunk. A képeken szereplő termékek színe (monitoron való megjelenése) és a használt színkódok csak tájékoztató jellegűek, a valóságban, árnyalatokban ettől eltérhetnek.

 Amennyiben minden odafigyelésünk ellenére hibás ár került a webáruházba, különösképpen a nyilvánvalóan téves, pl. a termék általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg technikai hiba miatt megjelenő "0" Ft-os vagy "1" Ft-os árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától.

Amennyiben több árat lát egy termékhez, az minden esetben mennyiségtől vagy vásárlási értéktől függő árakat jelent. Ugyanazon feltételekkel egy árat jelentetünk meg webáruházunkban. Amennyiben az adott terméknél nem egyértelmű a kedvezmény rendszere, kérjük, jelezze felénk.

Az üzemeltető fent tartja a jogot, hogy több általa üzemeltetett web áruház esetén web áruházanként eltérő árakat alkalmazzon.

Készlethiány miatt esetlegesen előforduló termék lemaradásokkal kapcsolatban megteszünk mindent annak érdekében, hogy telefonon vagy e-mailban egyeztessünk a megrendelővel. A hiányzó terméket a megrendelő visszajelzésétől függően ha megvárja, a beérkezés után szállítási díj nélkül kiszállítjuk Budapest területén belül. Ha az ügyfél Úgy dönt hogy nem várja meg a hiányzó termék beérkezését, a termékre leadott rendelését töröljük, Ha emiatt a készlethiány miatt nincs meg a díjmentes kiszállítási értékhatár a többi készleten lévő termékre, attól függetlenül azt díjmentesen szállítjuk.

A weboldalon megadott szállítási határidő betartásáért mindent megteszünk (a szállítási határidők betartásának pontossága éves viszonylatban 95% feletti). Esetlegesen előforduló késések, teljesítés elmaradása esetén cégünk anyagi, erkölcsi vagy bármely más természetű felelősséggel nem tartozik. Ezen esetek többsége útlezárások, nem várható közlekedési események Pl.: szmog riadó, hatósági területi lezárás, közlekedést lassító sztrájk, Baleset, gépjármű meghibásodás, ügyfél által nem jelzett a szállítási címre behajtási engedély köteles, egyéb vismajor esetek. Kollegáink mindent megtesznek azért, hogy teljes körű tájékoztatást nyújtsanak. Teljesítés elmaradásának oka 99%-ban informatikai hiba esetén lehetséges, ilyen előfordulásánál kérjük, ha nem kapott visszaigazolást, vagy a terméket a közölt szállítási határidőn belül nem kapta meg, azonnal jelezze ügyfélszolgálatunkon, mindent megteszünk annak érdekében, hogy ilyen esetben elsőbbséggel teljesítsük rendelését.

Salap Károlyné a webáruházban a felhasználók által megadott adatok kezelésénél betartja a vonatkozó törvények és rendelkezések előírásait.

Salap Károlyné fenntartja a jogot változtatásra mind a termékek, mind a szolgáltatások árainak tekintetében, előzetes értesítés nélkül. Minden ilyen jellegű változtatás a megjelenéssel egy időben lép életbe.

A honlapon szereplő márkanevekkel és egyéb bejegyzett védjegyekkel kizárólag a jogtulajdonos rendelkezik, azok kizárólag a jogtulajdonos engedélyével használhatóak bármely célra.

 A webáruházban megadott jelszavak, belépési kódok átadásából, illetéktelen személy általi felhasználásból eredő károkért Salap Károlyné sem anyagi sem erkölcsi felelőséget nem vállal. Salap Károlyné fenntartja a jogot indokolt esetben belépési kódok, regisztrációk,azonosítók törléséhez. Indokolt eset lehet 3 hónapnál régebbi látogatottság, 3. személynek átadott kód fizetési határidő be nem tartása, stb.

Segíthetünk?

Írja meg nekünk kérdését és hamarosan felkeressük!

Tovább >>

Elérhetőség

Miskolc, Győri kapu,
Vas u. 2/A

46/377-327

Nyitvatartás:

Hétfő - Péntek 8 -17 óráig
Szombat 8 -14 óráig
Vasárnap 8 -12 óráig

topspeedatautogumi-miskolc [dot] hu

Facebook